Kamers

Slapen in een antiek bed met een natuurrubberen matras (Albatros)

Reserveren:

Telefonisch 06 37703795 of per email info@bloemfabriek.nl

Albatros Suite

Vrolijke tweepersoons Suite met heerlijk bed / Aparte eigen woonkamer /  Grandiose  eigen badkamer met toilet, bad en aparte douche, TV op de kamer. Per dag 150 euro per 2 persoonskamer, inclusief uitgebreid (gezamenlijk) Zeeuws ontbijt. Minimum van 2 nachten aaneengesloten. Wifi beschikbaar.

Speciale aanbieding Lekker fietsen in Zeeuws Vlaanderen Albatros

Twee persoonskamer, Albatros. Drie nachten inclusief ontbijt, inclusief 1 dag fietsenverhuur en gebruik fietsknopenkaart, Prijs 415 euro per kamer (2 personen)  alleen door-de-week boekbaar en via deze website. Van maandag tot donderdag.

In bad met de Havenmeester van Paal, het kan in de Bloemfabriek Albatros

Gastenkamer Jan van Gent

Twee persoonskamer met douche en toilet. Tv en wifi. Met fenomenaal uitzicht over het water. (toegankelijk met open steile scheepstrap!) U kunt in de avond gebruik maken van de gezamenlijke scheepswoonkamer op de 2e etage of buitenzitten in de wintertuin op de 1e etage.

Per dag 125 euro, inclusief uitgebreid (gezamenlijk) Zeeuws ontbijt. Minimum van 2 nachten aaneengesloten. Wifi beschikbaar.

Walsoorden Wintertuin in Bloemfabriek

Speciale aanbieding Lekker fietsen in Zeeuws Vlaanderen Jan van Gent.

Twee persoonskamer Jan van Gent Drie nachten inclusief ontbijt, inclusief 1 dag fietsenverhuur en gebruik fietsknopenkaart. Prijs 349 euro per kamer (2 personen)  alleen door-de-week boekbaar en via deze website. Van maandag tot donderdag.

Algemene info en huisregels in geval van b&b verhuur per kamer:

Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is binnenshuis niet toegestaan, buiten in de Wintertuin op de 1e etage wel. De Bloemfabriek is niet geschikt en toegankelijk voor kinderen en mensen die slecht ter been zijn, vanwege de vele kunstobjecten en trappen. Wij zijn een bewust kinderloze b&b! Open van 1 april tot 1 november. Minimaal 2 nachten aaneengesloten reserveren. Volledige vooruitbetaling behoort tot de regels. Wij bevestigen altijd uw reservering.   Een huissleutel wordt in principe niet afgegeven. Het toelaten van derden (gasten van gasten) is verboden. Schade ontstaan door uw verblijf wordt in rekening gebracht.  Reserveringen zijn niet overdraagbaar aan derden. Eén nacht verblijf is in principe mogelijk maar met toeslag 50 euro boven op de kamerprijs. Een lunchpakket is te bestellen. Prijzen exclusief toeristenbelasting. Andere specifieke wensen? Vraag het ons.

Fietsverhuur:

Onze Batavus fiets met 3 versnellingen per dag kost 9 euro. Maximaal 2 fietsen, vooraf reserveren. Er is lokaal een e-bike te huren voor 20 euro per dag. (Mangnus Tweewielers Kloosterzande https://www.mangnustweewielers.nl/ ) Dit dient u zelf te regelen.

E-bikes van Mangnus Kloosterzande

Workshops volgen:

U kunt workshops tekenen, schilderen en keramiek volgen en krijgt dan priveles van de eigenaresse die tevens beeldend kunstenaar is. Op aanvraag.

Annuleren:

Tot 4 weken voor de aankomstdatum kunt u kosteloos annuleren en krijgt u 100 % uw betaling terug. Annuleren binnen 4 weken voor aankomstdatum? Er wordt geen betaling geretourneerd. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Reserveren:

Telefonisch 06 37703795 of per email info@bloemfabriek.nl